11 Δεκεμβρίου , Ημέρα της unicef


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 1

5020 προβολές

Διάρκεια: 00:01:20

Αναρτήθηκε από: geapostoli στις 04-01-2015

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
ΔημιουργόςΑποστολίδου Γεσθημανή
Ημερομηνία
Περιγραφή Το πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», της unicef, έχει αξιολογηθεί από την Επιτροπή Δικαιωμάτων του Παιδιού που εδρεύει στη Γενεύη ως το καλύτερο που γίνεται στη χώρα μας για την προώθηση και ευρεία διάχυση του περιεχομένου της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στα πλαίσια της Εκπαίδευσης για την Ανάπτυξη.

Μετά από τη συμμετοχή της Τάξης μας στο παραπάνω Πρόγραμμα το σχολείο μας ανακηρύχτηκε «Σχολείο Υπερασπιστής των παιδιών 2013-2014».

Σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης μας , αποφασίσαμε και φέτος να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας αυτή συγκεντρώνοντας πάλι χρήματα για τη unicef .Εν όψει της ημέρας των γενεθλίων της unicef, επισκεφτήκαμε στις 12-12-2014 μαζί με τη δασκάλα μας Γεσθημανή Αποστολίδου το τοπικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ για να καταθέσουμε τα χρήματα που συγκεντρώσαμε .

Νιώσαμε πολλοί περήφανοι γιατί η Η UNICEF μέσα από τα προγράμματά της, συνεχίζει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι κάθε παιδί έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή και ότι απολαμβάνει πλήρως και χωρίς εξαιρέσεις, όλα τα δικαιώματά του.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄Τάξης.
Γλώσσαel
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμαunicef
Τίτλος11 Δεκεμβρίου , Ημέρα της unicef
Τύπος