Σχολική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Σπάρτης με θέμα τον παραδοσιακό χορό:“Στου Παπαλάμπρου την αυλή” ή “Η Παπαλάμπραινα”


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 1

960 προβολές

Διάρκεια: 00:04:18

Αναρτήθηκε από: kangrous στις 28-03-2024

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΤο σχολείο μας ,το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης " Γιάννης Ρίτσος" , πέρα από χώρος παιδείας, μπορεί και λειτουργεί ως χώρος πολιτιστικής δημιουργίας , ανάπτυξης καθώς και καλλιέργειας όλων των ενδιαφερόντων των μαθητών . Η ελευθερία της έκφρασης αναγνωρίζεται ως βασικό μέσο αγωγής και επικοινωνίας.
Οι μαθητικές κοινότητες με τη συνεργασία και την τελική έγκριση της διεύθυνσης και του συλλόγου των καθηγητών του σχολείου, προωθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλους τους ομίλους , που λειτουργούν φέτος στο σχολείο μας. Τα μαθήματα αυτών των ομίλων πραγματοποιούνται στο σχολείο, σε ώρες εκτός των διδακτικών και ικανοποιούν τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα των μαθητών και καλλιεργούν το ταλέντο τους.
Ένας από αυτούς είναι ο όμιλος με θέμα: " Ο παραδοσιακός πολιτισμός: η αξία της λαϊκής δημιουργίας και σας παρουσιάζει σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, την εργασία με τίτλο: Το παραδοσιακό χορό στου Παπαλάμπρου την αυλή ή η Παπαλάμπραινα ".
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΣχολική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Σπάρτης με θέμα τον παραδοσιακό χορό:“Στου Παπαλάμπρου την αυλή” ή “Η Παπαλάμπραινα”
Τύπος