"Αρχαία Ελληνικά στον αέρα - Περί φιλίας ο λόγος" - Μουσικοί Υποκριτές Μουσικού Σχολείου Βέροιας - Ραδιοφωνική Εκπομπή


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

1652 προβολές

Διάρκεια: 00:56:36

Αναρτήθηκε από: cskoumpo στις 21-04-2015

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
ΔημιουργόςΡαδιοφωνική Ομάδα Μουσικοί Υποκριτές Μουσικού Σχολείου Βέροιας
Ημερομηνία20 April 2015
ΠεριγραφήΗ ραδιοφωνική εκπομπή είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού σεναρίου το οποίο δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, Σκουμποπούλου Χαρίκλεια. Το σενάριο παρουσιάστηκε στις 2 Απριλίου 2015 σε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο "Καλές διδακτικές πρακτικές στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων" που διοργάνωσε η σχολική σύμβουλος φιλολόγων Ν. Ημαθίας, κα Χριστίνα Α. Αραμπατζή.
Η εκπομπή μεταδόθηκε από το European School Radio την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στη 1 το μεσημέρι.

Διαφημιστικό κείμενο εκπομπής

Ποιος είναι ο καλός φίλος; Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν φίλους; Ποια ήταν τα φιλικά δίδυμα στο παρελθόν; Τι είπαν οι αρχαίοι για τη φιλία; Υπάρχει φιλία στις μέρες μας; Ποιους κινδύνους αντιμετωπίζει η πραγματική φιλία σήμερα;
Αν ψάχνετε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, μερικά από τα οποία είναι διαχρονικά και συνεχίζουν να απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες, θα τις βρείτε στη ραδιοφωνική εκπομπή που ετοίμασαν οι Μουσικοί Υποκριτές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας με αφορμή το μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας.
Θα σας κρατήσουμε συντροφιά με επιλεγμένη μουσική και πολλές εκπλήξεις από τα μέλη της νέας ραδιοφωνικής ομάδας «Μουσικοί Υποκριτές» του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, η οποία τολμά να βγάλει τα Αρχαία Ελληνικά από τα στενά και ασφυκτικά όρια του σχολικού βιβλίου στον φρέσκο διαδικτυακό αέρα του πρώτου μαθητικού ραδιοφώνου - “European School Radio”!
Συντονιστείτε μαζί μας για ένα ενδιαφέρον μάθημα Φιλίας!

Υ.Γ. Προσοχή η εκπομπή απευθύνεται μόνο σε όσους αναζητούν την αληθινή φιλία.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
ΘέμαΡαδιοφωνική Εκπομπή - Αρχαία Ελληνικά στον αέρα - Περί φιλίας ο λόγος
Τίτλος"Αρχαία Ελληνικά στον αέρα - Περί φιλίας ο λόγος" - Μουσικοί Υποκριτές Μουσικού Σχολείου Βέροιας - Ραδιοφωνική Εκπομπή
Τύπος