11 Δεκεμβρίου , Ημέρα της unicef


Qualities

This video is available in the following qualities:

Categories

This video is listed in the following categories:

Recommendations

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 1

4928 views

Duration: 00:01:20

Posted by: geapostoli on 04-01-2015

Contributor
Coverage
Related day of the year
CreatorΑποστολίδου Γεσθημανή
Date
Description Το πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», της unicef, έχει αξιολογηθεί από την Επιτροπή Δικαιωμάτων του Παιδιού που εδρεύει στη Γενεύη ως το καλύτερο που γίνεται στη χώρα μας για την προώθηση και ευρεία διάχυση του περιεχομένου της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στα πλαίσια της Εκπαίδευσης για την Ανάπτυξη.

Μετά από τη συμμετοχή της Τάξης μας στο παραπάνω Πρόγραμμα το σχολείο μας ανακηρύχτηκε «Σχολείο Υπερασπιστής των παιδιών 2013-2014».

Σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης μας , αποφασίσαμε και φέτος να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας αυτή συγκεντρώνοντας πάλι χρήματα για τη unicef .Εν όψει της ημέρας των γενεθλίων της unicef, επισκεφτήκαμε στις 12-12-2014 μαζί με τη δασκάλα μας Γεσθημανή Αποστολίδου το τοπικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ για να καταθέσουμε τα χρήματα που συγκεντρώσαμε .

Νιώσαμε πολλοί περήφανοι γιατί η Η UNICEF μέσα από τα προγράμματά της, συνεχίζει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι κάθε παιδί έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή και ότι απολαμβάνει πλήρως και χωρίς εξαιρέσεις, όλα τα δικαιώματά του.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄Τάξης.
Languageel
Publisher
Relation
Rights
Source
Subjectunicef
Title11 Δεκεμβρίου , Ημέρα της unicef
Type