9ος Εθνικός Διαγωνισμός eTwinning


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

6361 προβολές

Διάρκεια: 04:30:38

Αναρτήθηκε από: vodpk στις 03-12-2014

Συντελεστής
ΚάλυψηΠΣΔ
Σχετική ημέρα
ΔημιουργόςΠΣΔ
Ημερομηνία14 November 2014
Περιγραφή9ος Εθνικός Διαγωνισμός eTwinning - 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning με θεματική: "Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα"
-Απονομή Βραβείων

Η Eυρωπαϊκή δράση eTwinning εντάσσεται στο πρόγραμμα Erasmus+ και προωθεί τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και τη συνεργασία των ευρωπαϊκών σχολείων σε ευρεία κλίμακα. Το eTwinning έχει ήδη διανύσει 9 χρόνια επιτυχούς πορείας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, γνωρίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη απήχηση στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα, γεγονός που πιστοποιείται από την ένθερμη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη δράση και τις πανευρωπαϊκές διακρίσεις των ελληνικών σχολικών μονάδων.
Για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2013-2014, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους νικητές του 9ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning.
Η αξιολόγηση των έργων, έγινε με βάση τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί και για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία από επιτροπή μελών της ΕΥΥ.
Γλώσσαel
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα9ος Διαγωνισμός eTwinning 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας
Τίτλος9ος Εθνικός Διαγωνισμός eTwinning
Τύπος