Δραματοποίηση "Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί" απόσπασμα Ν. Καζαντζάκη


Qualities

This video is available in the following qualities:

Recommendations

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

2420 views

Duration: 00:02:45

Posted by: cskoumpo on 21-04-2015

Contributor
Coverage
Related day of the year
Creator
Date
DescriptionΟι μαθητές της β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας - μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικοί Υποκριτές στο πλαίσιο του μαθήματος του Θεάτρου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2015 αλλά και τη συμμετοχή των μαθητών στο European School Radio - το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο δραματοποίησαν το απόσπασμα από το βιβλίο του Ν. Καζαντζάκη "Αναφορά στον Γκρέκο" και δημιούργησαν ένα ραδιοφωνικό θεατρικό σκετς το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη ραδιοφωνική εκπομπή της ομάδας "Αρχαία Ελληνικά στον αέρα - Περί φιλίας ο λόγος" η οποία μεταδόθηκε από το μαθητικό ραδιόφωνο στις 2 Απριλίου 2015.
Το τραγούδι που πλαισιώνει το θεατρικό σκετς δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου etwinning "Μια θεατρική Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου στο δικό μας ραδιόφωνο European School Radio" στο οποίο συμμετείχε η ραδιοφωνική ομάδα Μουσικοί Υποκριτές στη σχολική χρονιά 2014 - 2015.
Τη μουσική του τραγουδιού έγραψε ο μουσικός του σχολείου, Β. Βαλαβάνης και στο πιάνο συνοδεύει ο μουσικός του σχολείου, Σ. Δερμιτζάκης.
Language
Publisher
Relation
Rights
Source
Subject
TitleΔραματοποίηση "Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί" απόσπασμα Ν. Καζαντζάκη
Type