(2) Δρω υπέρ της ευζωίας των αδέσποτων της γειτονιάς! (Κίσσα)


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

1183 προβολές

Διάρκεια: 00:03:45

Αναρτήθηκε από: mamanana στις 10-12-2023

Συντελεστής13ο Δ. Σ. Ξάνθης
Κάλυψη
Σχετική ημέρα06 December
Δημιουργός13ο Δ. Σ. Ξάνθης, Γεώργιος Ξανθόπουλος (Διευθυντής), Έλσα Κοντογιάννη (Υποδιευθύντρια), Μαρία Μανανά (Μουσικός)
Ημερομηνία06 December 2023
ΠεριγραφήΣτο πλαίσιο του προγράμματος Φιλοζωίας που υλοποιεί το σχολείο μας και παράλληλα με τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στα ζώα συντροφιάς (αδέσποτα και δεσποζόμενα) συμβάλλουμε ενεργά στην αναβάθμιση της ευζωίας των αδέσποτων ζώων της ευρύτερης κοινότητας-γειτονιάς.

Με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη σχολική κοινότητα και σε συνεργασία με το Ζωοφιλικό Σύλλογο Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης και το Κτηνιατρείο του κ. Ζαγκλιαβού και της κ. Χατζούδη προχωρούμε σε στειρώσεις και γενικότερη κτηνιατρική περίθαλψη και φροντίδα δύο αδέσποτων γατών που διαβιούν γύρω από το σχολείο μας.

Η δεύτερη γατούλα που στειρώθηκε και έλαβε γενικότερη κτηνιατρική φροντίδα είναι η Κίσσα της οποίας την ιστορία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο.

Ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιο Ξανθόπουλο για την υποστήριξή του!

Ευχαριστούμε θερμά το Κτηνιατρείο Ζαγκλιαβού-Χατζούδη και το Ζωοφιλικό Σύλλογο Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης για την άψογη συνεργασία!

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη καθαριότητας του σχολείου μας την κ. Άννα Τυμπανίδου για τη μεγάλη φιλοζωική συμβολή της και όλη τη βοήθεια που μας παρείχε.

Μουσική: "Moonrise", Reed Mathis
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
ΘέμαΓάτες Φιλοζωΐα Αδέσποτα Γάτα Κτηνίατρος Στείρωση Φροντίδα Ζώα Συντροφιάς 13ο Δ.Σ.Ξάνθης Ξάνθη
Τίτλος(2) Δρω υπέρ της ευζωίας των αδέσποτων της γειτονιάς! (Κίσσα)
Τύπος