Γιατροί Καρδιάς - 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Γυμνάσιο

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

674 προβολές

Διάρκεια: 00:00:42

Αναρτήθηκε από: 3gymalex στις 09-12-2018

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΣτην Αφρική με τους Γιατρούς Καρδιάς

Τον περασμένο Μάιο είχαμε τη χαρά να προσκαλέσουμε στο σχολείο μας μέλη της ελληνικής ΜΚΟ «Γιατροί Καρδιάς» για να μας μιλήσουν για τη δράση τους. Σκεφτήκαμε τότε πως ο καταλληλότερος τρόπος για να τους υποδεχθούμε θα ήταν μια εκδήλωση έμπρακτης υποστήριξης του έργου τους. Γρήγορα συγκεντρώθηκαν φάρμακα από τη σχολική μας κοινότητα, τα οποία οι μαθητές μας παρέδωσαν στα μέλη της Οργάνωσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο σχολείο.
Αυτόν τον Δεκέμβριο η ομάδα των «Γιατρών Καρδιάς» μας επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη: φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από την επίδοση των φαρμάκων που τους παραδώσαμε σε απομακρυσμένη κοινότητα της Νιγηρίας κατά την τελευταία τους αποστολή εκεί (26.11.18 - 04.12.18). Κατά τη διάρκεια της αποστολής αυτής εγκαινιάστηκε κέντρο υγείας και πηγάδι, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες περίπου 20.000 ατόμων που ζουν στις τριγύρω απομονωμένες περιοχές.
Φάρμακα σταλμένα από τα παιδιά μας σε άλλα παιδιά, λιγότερο προνομιούχα, σε μια μακρινή γωνιά του πλανήτη μας. Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να βιώσουμε το ουσιαστικό μήνυμα των ημερών που ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε σε λίγο καιρό, ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς. Ευχαριστούμε τους «Γιατρούς Καρδιάς» για την αποστολή του υλικού και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το τόσο σημαντικό έργο τους!

Η υπεύθυνη καθηγήτρια, Καπούτση Σύρμω
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΓιατροί Καρδιάς - 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
Τύπος