Παρουσίαση προγραμμάτων 20/6/2015 - Γυμνάσιο Ευδήλου


Qualities

This video is available in the following qualities:

Categories

This video is listed in the following categories:

Recommendations

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

2355 views

Duration: 01:15:16

Posted by: gymefdil on 16-11-2015

Contributor
Coverage
Related day of the year
Creator
Date
DescriptionΜια καταπληκτική και ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποίησε το Γυμνάσιο Ευδήλου το Σάββατο 20 Ιουνίου.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα Σχολικά Προγράμματα της χρονιάς, πρώτη παρουσίαση από την Φιλόλογο κ. Μαρία Χαδιάρη, παρουσίασε διαφάνειες και αφηγήθηκε με γλαφυρό τρόπο τη σχέση του Διονύσου με την Ικαρία και εντυπωσίασε με τις πληροφορίες που έδωσε.
Για το Οικιστικό της Ικαρίας, οι παλαιές κατοικίες και τα ιδιαίτερα κτίσματα του νησιού μίλησε η καθηγήτρια κ.Μαρία-Στέλλα Αλούπη όπου έδειξε φωτογραφίες και κατασκευές που έφτιαξαν οι μαθητές, το δίδαγμα της ομιλίας ήταν να διατηρηθεί αυτή η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Ικαρίας και στις σύγχρονες κατασκευές.
Το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών COMMENIUS παρουσίασε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις επίσκεψεις του Γυμνασίου Ευδήλου στα άλλα σχολεία του εξωτερικού η Γυμνάστρια κ.Δέσποινα Μινοπούλου.
Ο καθηγητής Αγγλικών κ.Χρήστος Κούβαρης στη παρουσίαση με τίτλο ”Ένα αλλιώτικο Μάθημα” έκανε προβολή μιας Mini-ταινίας με θέμα το ματαναστευτικό, πρωταγωνιστές ήταν μαθητές του Γυμνασίου, οι οποίοι έδειξαν υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού.
Οι διατροφικές συνήθειες των παιδιών και πως μπορούν τα παιδιά να πάρουν διατροφικά στοιχεία από άλλες τροφές, ήταν το θέμα της επόμενης παρουσίασης με τους μαθητές μετά από βοήθεια των γονιών και της καθηγήτριας κ.Μαρίνας Ευθυμίου έφτιαξαν εναν ιδιαίτερο μπουφέ.
Language
Publisher
Relation
Rights
Source
Subject
TitleΠαρουσίαση προγραμμάτων 20/6/2015 - Γυμνάσιο Ευδήλου
Type