ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

485 προβολές

Διάρκεια: 00:00:59

Αναρτήθηκε από: 6dimaiga στις 09-03-2024

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΟι μαθητές/τριες της Δ΄τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω ΄΄Κων/νος Καβάφης΄΄ συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην πανελλήνια δράση του Δ.Σ.Σ.Δ., του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα:" Σπάμε τη σιωπή , ενώνουμε τις φωνές ενάντια στη βία", υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Την Τετάρτη 6 Μαρτίου ημέρα αφιερωμένη κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού οι μικροί/ές μαθητές/τριες μετακινήθηκαν στην κεντρική πλατεία του Εσταυρωμένου, στο Αιγάλεω με σκοπό να μεταδώσουν συνθήματα κατά της σχολικής βίας.
Εκεί έσπασαν τη σιωπή συμβολικά σπάζοντας μπαλόνια με συνθήματα .Μοίρασαν φειγ βολάν με τα συνθήματά τους, τα φώναξαν δυνατά, έπαιξαν δρώμενο εκφράζοντας τα συναισθήματα του θύτη, του θύματος και των παρατηρητών και τραγούδησαν το τραγούδι που δημιούργησε η ομάδα του 6ου Δημοτικού κατά της βίας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θ. Γεωργούλη και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ν. Βελιανίτη, οι οποίες χειροκρότησαν και επιβράβευσαν τα παιδιά όπως και οι γονείς τους, οι δάσκαλοί/ες τους και αρκετοί περαστικοί.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ
Τύπος