Δραματοποίηση "Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί" απόσπασμα Ν. Καζαντζάκη


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

2450 προβολές

Διάρκεια: 00:02:45

Αναρτήθηκε από: cskoumpo στις 21-04-2015

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΟι μαθητές της β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας - μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικοί Υποκριτές στο πλαίσιο του μαθήματος του Θεάτρου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2015 αλλά και τη συμμετοχή των μαθητών στο European School Radio - το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο δραματοποίησαν το απόσπασμα από το βιβλίο του Ν. Καζαντζάκη "Αναφορά στον Γκρέκο" και δημιούργησαν ένα ραδιοφωνικό θεατρικό σκετς το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη ραδιοφωνική εκπομπή της ομάδας "Αρχαία Ελληνικά στον αέρα - Περί φιλίας ο λόγος" η οποία μεταδόθηκε από το μαθητικό ραδιόφωνο στις 2 Απριλίου 2015.
Το τραγούδι που πλαισιώνει το θεατρικό σκετς δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου etwinning "Μια θεατρική Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου στο δικό μας ραδιόφωνο European School Radio" στο οποίο συμμετείχε η ραδιοφωνική ομάδα Μουσικοί Υποκριτές στη σχολική χρονιά 2014 - 2015.
Τη μουσική του τραγουδιού έγραψε ο μουσικός του σχολείου, Β. Βαλαβάνης και στο πιάνο συνοδεύει ο μουσικός του σχολείου, Σ. Δερμιτζάκης.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΔραματοποίηση "Σώπα δάσκαλε ν΄ ακούσουμε το πουλί" απόσπασμα Ν. Καζαντζάκη
Τύπος