Πρόγραμμα ΜΝΑΕ 2023 - ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΛΑΓΚΑΔΑ


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

744 προβολές

Διάρκεια: 00:04:47

Αναρτήθηκε από: 1epal-lagkad στις 29-06-2023

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
ΠεριγραφήΤη φετινή χρονιά το ΕΠΑΛ Λαγκαδά συμμετείχε για πέμπτη φορά στη δράση ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ που οργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ “ΝΟΗΣΙΣ” με τρεις υποδράσεις.

 Στην πρώτη υποδράση με τίτλο “Δημιουργούμε σε 3D διαστάσεις”οι μαθητές και μαθήτριες μυήθηκαν στη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς σχεδίασαν αντικείμενα σε δυο και τρεις διαστάσεις χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογικά εργαλεία και στη συνέχεια τα σχέδια αυτά μεταφέρθηκαν στους αντίστοιχους 3D εκτυπωτές όπου και εκτυπώθηκαν/δημιουργήθηκαν τα αντικείμενα σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία δημιουργίας.
 Η δεύτερη υποδράση με τίτλο “Ρομπο-αυτοκίνητο: Κατασκευή, κίνηση, αποφυφή εμποδίων, παρκάρισμα” ώθησε τις μαθήτριες/μαθητές στη δημιουργία αρχικά προμποτικών κατασκευών και στη συνέχεια μιας πίστας δοκιμών για αυτόνομη οδήγηση αυτών των κατασκευών με στόχο την εξάσκηση των τεχνολογιών αιχμής.
 Η τρίτη υποδράση με τίτλο “Ανάπλαση και διαμόρφωση του αιθρίου του σχολικού συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑΛ Λαγκαδά” εξοικείωσε τους μαθητές και μαθήτριες με τις διαδικασίες ανάπλασης των οικείων χώρων ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον λειτουργικό και αισθητικά αναβαθμισμένο.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΠρόγραμμα ΜΝΑΕ 2023 - ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΛΑΓΚΑΔΑ
Τύπος