Δρόμος Αγάπης


Ποιότητες

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ποιότητες:

Κατηγορίες

Το βίντεο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Δραστηριότητες

Προτεινόμενα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύνολο ψήφων: 0

2676 προβολές

Διάρκεια: 00:02:00

Αναρτήθηκε από: didekoz στις 07-12-2017

Συντελεστής
Κάλυψη
Σχετική ημέρα
Δημιουργός
Ημερομηνία
Περιγραφή 2ος Δρόμος Αγάπης
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης διοργανώνει τον 2ο Δρόμο Αγάπης, την Παρασκευή, 22-12-2017 και ώρα 11:30 π.μ. ( μετά τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ήτοι εκκλησιασμό, σχολικές γιορτές ). Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης έχει η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης συνεπικουρούμενη από τους Γυμναστές των σχολικών μονάδων της πόλης της Κοζάνης.
Σκοπός της διοργάνωσης αυτής αφενός είναι να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές σε θέματα που έχουν σχέση με τα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού και να ενημερωθούν ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τον τρόπο προσέγγισής τους, την αποδοχή τους από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ως διαφορετικά αλλά ισότιμα μέλη της κοινωνίας και αφετέρου η έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξη της εκπαιδευτικής δομής του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αυτισμό της πόλης, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Ήδη στην πρώτη φάση του Δρόμου Αγάπης οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων απέστειλαν αντιπροσωπείες καθηγητών και μαθητών και παρέλαβαν το απαραίτητο υλικό ( αφίσες, προσκλήσεις, οδηγίες και cd με εκπαιδευτικό υλικό ) καθώς και τον «Κουμπαρά Αγάπης» του σχολείου τους, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα από 10:00 έως 11:30 π.μ., έπειτα από πρόσκληση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, ενώ τις δράσεις στην αφετηρία στην πλατεία της Σκ’ρκας ανέλαβαν οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης και του τερματισμού στην κεντρική πλατεία οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης. Οι αφίσες, οι προσκλήσεις και τα αναμνηστικά φιλοτεχνήθηκαν από μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης με την καθοδήγηση των καθηγητών Καλλιτεχνικών, Δημητριάδη Αναστασίας, Ντιου Κωνσταντίνου και Χατζηλάμπου Μαρίας.
Οπτικοακουστικό υλικό από την Α φάση της δράσης παρατίθεται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Γλώσσα
Εκδότης
Σχέση
Δικαιώματα χρήσης
Πηγή
Θέμα
ΤίτλοςΔρόμος Αγάπης
Τύπος